3 Ekim 2012 Çarşamba

Windows 7 Boot Updater

Hep windows 8 için ipucu verecek değiliz ya :) Bildiğiniz gibi windows 7 şuanda dünyada en çok kullanılan işletim sistemidir. Bunun için bu yazımızda windows 7 kullanıcıları için çok önemli ve işe yarar bir yazılım vereceğiz.

Bildiğiniz gibi windows 7 işletim sistemimiz başlatılırken aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir ekran ile açılışı yapılmaktadır. Bu ekrana Boot Ekranı yani ingilizce adı ile Boot Screen denilmektedir.

Bu yazımızda tanıtacağımız Windows 7 Boot Updater yazılımı vasıtası ile windows 7'nin boot ekranında değişiklikler yapabilirsiniz.

Öncelikle buradaki siteye girerek Windows 7 Boot Updater Programını indiriyoruz.

Bilgisayarımıza indirdiğimiz programı çalıştırdıktan sonra karşımıza aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir ekran gelecektir. Programın default dil seçeneği Almanca olduğu için öncelikle resimde de gördüğünüz gibi "Sprache" sekmesinden dil seçeneğini English olarak ayarlayalım.
Daha sonra programın menülerinden dilediğiniz gibi ayarlamalar yapabilirsiniz. Boot ekranınızdaki yazıları değiştirip, arka planına resim yükleyebilirsiniz. Mevcut arka planın rengini ve yazılarını da bu program aracılığı ile değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...