2 Haziran 2012 Cumartesi

Windows 8 Uyumluluk Merkezi

31 Mayıs gecesi yayınlanan Windows 8 işletimin kararlı sürümden önceki son beta versiyonu yani Windows 8 Release Preview, consumer preview versiyonunun bir çok hatalarının giderilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Bizde bu versiyonu yazdığımız Windows 8 Release Preview Yayınlandı başlıklı yazımızda tanıtmıştık.

Kullanıcıların windows 8 işletim sistemini denemek istedikleri açık olarak forumlarda yapılan yorumlarda görülüyor. Fakat hemen hemen herkesin çekindiği bir nokta var. Ya kullandığım programlar Windows 8 Release Preview'da çalışmazsa...

Bu yazımızda Windows 8 Release Preview işletim sistemine geçmeden önce bu sistem üzerinde hangi programların sorunsuz olarak çalıştığını öğrenmenize yarayan bir link veriyoruz. Yazımızın sorunda yayınladığımız link Windows 8 Release Preview'un uyumluluk merkezidir. Bu hizmet Microsoft tarafından verilmektedir.

Aşağıdaki link vasıtası ile windows 8 Release Preview'da hangi programların sorunsuz bir şekilde çalıştığını ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...