4 Haziran 2012 Pazartesi

Windows 8'e Windows Media Center Yukleme

Birkaç gün önce Microsoft firmasının yayınladığı Windows 8 Release Preview'un tanıtımını Windows 8 Release Preview Yayınlandı başlıklı yazımızda tanıtmıştık. Fakat kullananlar görecektir ki bu sürümde Windows Media Center bulunmamaktadır. Bu sürümde Windows Media Center'ın olmaması onu kullanamayacağınız anlamına gelmemektedir. Yazımızda anlatacaklarımızı uyguladığınız zaman sorunsuz bir şekilde Windows Media Center'ı kullanabilirsiniz.

Windows 8 Release Preview işletim sistemine Windows Media Center Yüklemek için aşağıdaki aşamaları sıra ile takip ediniz.

Aşama 1: İlk olarak bilgisayarımızın "Arama" bölümüne (Windows + F tuş kombinasyonu ile açabilirsiniz) "özellik ekle" yazıyoruz ve hemen altındaki "Ayarlar" bölümüne tıklıyoruz. Ardından aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi sol taraftaki "Windows 8'e özellik ekle" kısımına tıklıyoruz.

Aşama 2: Karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecek. Bu kısımda "Zaten bir ürün anahtarım var" seçeneğine tıklıyoruz.

Aşama 3: Daha sonra bizden ürün anahtarı girmemizi isteyen bir pencere gelecek. Bu kısımda ürün anahtarı bölümüne MBFBV-W3DP2-2MVKN-PJCQD-KKTF7 olarak ürün anahtarımızı giriyoruz ve "ileri" diyoruz.

Aşama 4: Ardından gelen kısımda "Lisans koşullarını kabul ediyorum" kısımını işaretledikten sonra "özellik ekle" butonuna tıklıyoruz.

Yukarıdaki işlemleri uyguladıktan sonra bir süre bilgisayarınız işlem yapacak ve ardından yeniden başlayacaktır. Bunun için bu işlemlere başlamadan önce kaydetmeniz gereken dosyaları kaydedin ve kapatın. Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir uyarı gelecek ve yüklemenin başarı ile tamamlandığını size bildirecek.

Artık Windows 8 işletim sisteminize Windows Media Center yüklenmiş oldu. Güle güle kullanın...

5 yorum:

  1. Denetim Masası → Update yapıncada sol altta özellik ekle diyor.

    YanıtlaSil
  2. anahtar çalışmıyor

    YanıtlaSil
  3. anahtar çalışmıyor amg

    YanıtlaSil
  4. bilgisayarım eskiden Windows 7 idi Windows 8 yaptım paketinin üstünde Windows 8 pro yazıyor ve paketin kabı siyah sonra sizin dediğiniz kodu yazdım yanlış dedi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...