27 Şubat 2012 Pazartesi

Windows 7 için Windows 8 Görev Cubugu

Eğer Windows 8 kullanmıyorsunuz veya Windows 8 e geçmekte henüz daha erken diyorsanız, sizin için Windows 7 için Windows 8 M3 Themepack Themes ve Windows 7 ve Xp'yi Windows 8'e Çevirmek (Tema) başlıklı yazılarda sizin biçin temalar paylaşmıştık.

Bu yazımızda ise Windows 7 kullananlar için bir eklenti paylaşıyoruz. Bu eklenti sayesinde windows 7 görev çubuğunuza windows 8 de olduğu gibi kullanıcı resminizin ekleyebilirsiniz. Sisteminize hangi kullanıcı ile giriş yaptıysanız o kullanıcının profil resmi görev çubuğunuzun sağ alt köşesinde gözükecek. Yani saat simgesinin hemen yanında.

Taskbar UserTile windows 7 görev çubuğunuza windows 8 de olduğu gibi kullanıcı resminizin eklenmesini sağlayan küçük bir programdır. Programı kurduktan sonra görev çubuğunuzun sağ alt köşesine kullanıcı resminizin yerleştiğini görebilirsiniz.

Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyayı masaüstüne çıkarttıktan sonra, içerisinden çıkacak olan UserTile (.exe) dosyasını çalıştırın. Dosyayı açmak için 7-Zip programına ihtiyacınız vardır.


Not: Programı Windows 7 SP1 (x86) da test edip sorunsuz kullandık. Fakat bu programın beta aşamasında olduğunu unutmayın. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yorum yapmaktan çekinmeyin. Hep beraber çözmeye çalışırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...