14 Mayıs 2012 Pazartesi

BurnAware CD/DVD Yazma Programı (Windows 8)

Geçtiğimiz aylarda Windows 8 Consumer Preview'ın yayınlanması ile birlikte Microsoft firması Windows 8 işletim sisteminin kararlı sürümünün yayınlanacağı tarihi Ekim 2012 olarak belirlemişti. Bunun üzerine yazılım firmaları mevcut programlarını ve yeni yazdıkları programları windows 8 işletim sistemine uyumlu olarak düzenlemeye başladılar. Tabi bu süre zarfında Windows 8 Deveoper Preview ve Windows 8 Consumer Preview kullanan kullanıcılar sistemlerinde kullanacakları yazılımları bulmakta zorluk çekmektedirler.
Daha önceki yazılarımızda windows 8 için çıkarılan bir çok programı sizlerin kullanımına sunmuştuk. Eğer bunlara göz atmak isterseniz, Windows 8 icin K-Lite Codec PackKaspersky Internet Security 2013Windows 8 Yahoo Messenger gibi konularımıza bakabilirsiniz.

Bu yazımızda ise windows 8 işletim sisteminde sorunsuz olarak çalışan ücretsiz bir CD/DVD/Blue-ray Disk yazma programı olan BurnAvare programını veriyoruz. Aslında daha önceden Windows 8 DVD / CD Yazdirma Ozelligi başlıklı yazımızda bahsettiğimiz gibi windows 8 işletim sisteminin kendisinde bulunan özellik sayesinde CD ve DVD oluşturabilirsiniz. Fakat BurnAvare gibi CD/DVD/Blue-ray yazma programları daha gelişmiş bir altyapıya sahip olduğu için, daha kolay ve sağlıklı diskler yazabilirsiniz.

BurnAvare programının windows 8 ve öncesindeki windows sürümlerinde sorunsuz çalıştığını garanti edebiliriz. Bu program vasıtası ile DVD/CD, DVD-Video, MP3 diski, blu-ray diski, bootable disk ave blu-ray diski oluşturabilirsiniz. Program ücretsizdir ve kolay bir kullanım menüsüne sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...