25 Mart 2012 Pazar

Angry Birds Space Kurulum Hatası (Windows 8)

Birkaç gün önce Angry Birds oyununun yeni sürümü olan Angry Birds Space'in windows ile uyumlu versiyonu yayınlandı. Angry Birds Space oyununu Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP işletim sistemlerinde sorunsuz olarak oynayabilirsiniz.
Oyunun yeni versiyonunda sinirli kuşlar sıfır yer çekiminde karşı uzay domuzlarına karşı savaşmaktadırlar. Sıfır yer çekimi olmasından korkmayın çünkü oyunun bu versiyonunda sinirli kuşlara yeni özellikler eklenmiş durumda.

Eğer Angry Birds Space oyunu bilgisayarınızda çalışmaz ve aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi  "OpenGL 2.0 renderer not supported" gibi bir hata mesajı alırsanız, bunun nedeni ekran kartınızın OpenGL desteklememesinden kaynaklanmaktadır. Sorunu gidermek için ekran kartınızın sürücüsünü güncellemenizi tavsiye ederiz. (Biz test ettik ve sorun giderildi.)
Angry Birds Space linkinden oyunun demosunu indirebilirsiniz indirebilirsiniz. Beğendiğiniz takdirde 10 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Eğer sizde bizim gibi Angry Birds hayranı iseniz ve bilgisayarınızda daima bu sinirli kuşları görmek istiyorsanız, Windows 8 Angry Birds Temasi konumuzu incelemenizi tavsiye ederiz.

Not : Angry Birds Space oyunu Vbox ile çalışmamaktadır. Bunun için oyunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...