30 Mart 2012 Cuma

Windows 8 icin Video Indirme Programi

Bildiğiniz gibi windows 8 yeni bir işletim sistemi olduğu için ihtiyaçlarımızı karşılayacak bazı programlar windows 8 işletim sistemi üzerinde çalışmamaktadır.

Sıradan kullanıcıların en çok ihtiyaç duyduğu programlar ise internet üzerindeki çeşitli sitelerden (youtube, facebook, dailymotion vb.) izledikleri videoları bilgisayarlarına indirmeye yardımcı olan programlardır. Bazı kullanıcılar windows 7 ve diğer işletim sistemlerinde kullandıkları video indirme programlarının windows 8 işletim sisteminde çalışmadıklarını söylüyorlar. Bizde bunun üzerine bu yazımızda windows 8 işletim sistemi üzerinde sorunsuz olarak çalışan ve bedava dağıtılan video indirme programı olan Youtube Downloader 3.6 Final programını verip nasıl kullanacağınızı anlatıyoruz. Bu programı windows 7, Windows Vista, Windows XP gibi işletim sistemlerinde de sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Youtube Downloader ismindeki bu program ile başta Youtube olmak üzere, Facebook, MySpaceTv, Dailymotion vb. birçok siteden beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Program istediğiniz video bilgisayarınıza indirmekle kalmayıp istediğiniz formata dönüştürmenize de yardımcı oluyor. Ayrıca Youtube Downloader programı ile iPhone, iPad, PSP ve akıllı telefonlar için video dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.

Programı indirmek için aşağıda bulunan indirme linklerini kullanabilirsiniz. Daha sonra aşağıdaki resimli anlatımlara bakarak programın kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Youtube Downloader 3.6 Final Programının Kurulumu

Aşama 1: Öncelikle yukarıda verdiğimiz linklerden indirdiğiniz .rar dosyasından çıkan programın üzerine sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın ve karşınıza gelen uyarıya "Evet" diyin.
Aşama 2: Yukarıdaki aşamayı uyguladıktan sonra 4-5 saniye sonra masaüstünün sağ alt köşesinde aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir uyarı çıkacak ve programın yüklendiğini size haber verecektir. Bununla birlikte masaüstümüzde programın kısayol simgesi oluşmuş olacak.

Youtube Downloader 3.6 Final Programı Nasıl Kullanılır?

Aşama 1: Programın kurulumunu yaptıktan sonra masaüstüne gelen kısayol simgesine çift tıklayarak programı çalıştırıyoruz.
Aşama 2: Daha sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir. Burada 1 rakamı ile gösterdiğim yere indireceğiniz videonun linkini yapıştırıyorsunuz. 2 rakamı ile gösterdiğim kısımlar ise videonunhangi formatta ve nereye kaydedileceğini seçeceğiniz yeri gösteriyor. Bu ayarlamaları yaptıktan sonra 3 rakamı ile gösterdiğim "Download" butonuna basıyoruz ve videomuz inmeye başlıyor.


Aşama 3: Bir süre bekledikten sonra videomuzun indiğini görüyoruz. Bunu aşağıdaki resimdeki gibi ilerleme %100 olduktan sonra sağ tarafta "Completed" yazısı çıktığından anlıyoruz.
Aşama 4: Bu işlemler bittikten sonra videomuz başarı ile bilgisayarımıza inmiş oluyor. İneceği yeri yukarıda ayarlamıştık. İlgili klasöre gidince videomuzun indiğini görebiliriz.

İnternetten indirdiğiniz videoları çalıştırmakta güçlük çekiyorsanız bilgisayarınızda Codec yüklü değildir. Bunun için Windows 8 Codec Pack sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...