10 Mart 2012 Cumartesi

Windows 8 Manager (Windows 8 Hızlandırma Programı)

Daha önceden program olmadan windows 8 işletim sisteminde çeşitli düzenlemeler yapmayı göstermiştik. Örneğin Windows 8 Masaüstündeki Yazıyı Kaldırmak başlığına göz atabilirsiniz. Bu yazımızda da sisteminizi hızlandırmak için size özel bir program paylaşıyoruz.

Yamicsoft firmasının Windows 8 işletim sistemi için hazırladığı Windows 8 Manager isimli program sisteminize bakım yapmanızı sağlar. Bu program sayesinde sisteminizi onarıp, temizleyip optimize edebilirsiniz. Programı kullandıktan sonra sisteminizin hızının arttığını, hata mesajlarının giderildiğini, güvenliğinin sağlandığını ve tüm beklentilerinizin karşılık bulduğunu görebilirsiniz.
Windows 8 Manager programını aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi windows NT, windows 2000, windows xp x86, windows vista x86, Windows Vista x86 ve windows server 2003/2008 x86 işletim sistemlerinde kullanamazsınız. Yani kısaca sadece windows 8 için yazılmış bir program olduğunu söyleyebiliriz.
Windows 8 Manager programını bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulumu gerçekleştirin. Daha sonra programı çalıştırınca aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekran vasıtası ile bilgisayarınızda temizleme, onarma, network kontrolleri, güvenlik, kişileştirme ve güvenlik gibi birçok ayar yapabilirsiniz.


Windows 8 Manager Programını indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...