3 Mart 2012 Cumartesi

Windows 8 icin Nvidia Ekran Kartı Driver

Daha 2 gün önce yayınlanan ve indirme linklerini Windows 8 Consumer Preview indir başlığımızda verdiğimiz windows 8'in yeni sürümü Consumer Preview milyonlarca kişi tarafından indirilmiş durumda. Bu milyonlarca kullanıcının windows 8'i test etmek istediğinden hiç bir şüphemiz yoktu. Windows 8 Developer Preview ile karşılaştırınca daha kullanışlı olduğunu gördük.

Bunlara karşılık ne yazık ki birçok yazılım firması yaptığı programları henüz windows 8'e uyarlamış değil. Fakat donanım firmaları donanımlarının windows 8 de sorunsuz bir şekilde çalışması için şimdiden çalışmalara başlamışlar. Öyle ki ünlü ekran kartı firmalarından Nvidia windows 8 consumer preview için hazırladığı driver'ı sitesinde hizmete sunmuş durumda.

21 Şubat 2012 tarihinde yayınlanan Nvidia GeForce R295 (295.73) sürücüsü, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Windows 8 Consumer Preview (32-64 Bit) ile uyumludur. Boyutu 115 Mb olan sürücü, GeForce 6 serisinden GeForce 500 serisine kadar tüm ekran kartlarını desteklemektedir. Windows 8 Consumer Preview için hazırlanmış olan Nvidia Ekran Kartı sürücüsünü aşağıdaki linkten "Download" butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

4 yorum:

  1. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler öncelikle...
    Dijital olarak imzalanmmamış bir driver kurmam lazım 32 bit te sorun yok ama 64bit te kurulum yapamıyorum f8 le açılışta dijital imzalamayı devre dışı bırakma vardı w7 de ama w8 de bunu uygulayamadım acaba sizin önerebileceğiniz başka bir yol varmı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyur hocam burada benzer problemlerle karşılaşan bir grup var. sorunu çözmüşler. Umarım sana da yardımcı olur.

      http://arduino.cc/forum/index.php/topic,94651.msg716650.html#msg716650

      Sil
  2. teşekkürler ilginiz için ne yazıkki driveri hala kuramadım

    YanıtlaSil
  3. windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir:((( olmadı yapamadım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...