8 Mart 2012 Perşembe

Windows 8 için Panda Antivirüs Programı

Daha önceden Windows 8 Consumer Preview yazımızda windows 8'in yeni sürümünün duyurulduğunu açıklamıştık. Bunun üzerine çeşitli yazılım firmaları windows 8'e uygun yazılım üretmeye başladılar. Veya mevcut yazılımlarını windows 8'e uyarlamaya başladılar.
Windows 8'in çıkması ile beraber kullanıcılar en çok antivirus programı bulamamaktan şikayet ediyorlar. Bizde bunu değerlendirerek bir önceki yazımız olan Kaspersky Internet Security 2013'de Kaspersky firmasının ürettiği bir antivirus programını sizler için tanıtmıştık.

Bu yazımızda da windows 8'in yeni sürümünü çıkarmasından sonra ona uyumlu olarak firma tarafından çıkarılan Panda Antivirus Pro 2012 programının beta sürümünü sizlere vericez. Antivirüs programını windows'un bütün sürümlerinde (32-64 Bit) sorunsuz çalıştırabilirsiniz. Virüsler ve Truva atlarına karşı standart koruması dışında, Panda Antivirus Pro 2012 çevrimiçi saldırganlar için tarama sistemi, spyware ve rootkitlere karşı koruma sağlar.

Panda Antivirus Pro 2012 bu yazılım şirketinin windows 8 ile uyumlu olarak çalışabilen ilk programıdır. Asıl özemli nokta ise Panda Antivirüs şirketinin yaptığı açıklamaya göre, bu antivirüs programını windows 8 kararlı sürümleri çıkana kadar ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.

Panda Antivirus Pro 2012 Beta ücretsiz indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...