16 Mart 2012 Cuma

Norton Internet Security 2012 indir

Bilgisayarınıza windows 8 yükledikten sonra farkettiğiniz gibi antivirüs programı bulmakta zorlanıyoruz. Bunun için daha önceden Kaspersky Internet Security 2013 ve Windows 8 için Panda Antivirüs Programı konularında sizler için Kaspersky ve Panda Antivirüs programlarının windows 8'e uyumlu versiyonlarını vermiştik.
Bu yazımızda ise Panda ve Kaspersky antivirüslerini kullanmak istemeyenler için Norton Internet Security 2012 programını veriyoruz.

Norton Internet Security 2012 programı internet üzerinden bilgisayarınıza gerçekleştirilen saldırılara izin vermez. Bu güvenlik programı virüs koruması ile kombine edilip Norton Internet Security 2012 olarak karşımıza çıkıyor. Norton Internet Security 2012 firmanın son sürümü olup, önceki sürümlerde yer alan yedekleme ve optimizasyon özelliklerini de içermektedir. Programı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Windows 8 işletim sisteminiz için önerdiğimiz Norton Internet Security 2012 programı diğer işletim sistemleriylede sorunsuz çalışmaktadır.

Norton Internet Security 2012 ücretsiz indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...