3 Nisan 2012 Salı

Windows 8 icin K-Lite Codec Pack

Windows 8 işletim sisteminin Microsoft firması tarafından duyurulmasının üzerinden uzun bir süre geçti. Kararlı sürümün henüz çıkmamasına rağmen yazılım firmaları windows 8 işletim sisteminin tabanına uygun programlar üretmeye veya mevcut programlarını güncellemeye başladılar.

Daha önceden çeşitli antivirüs programlarının windows 8 uyumlu versiyonlarını sizler için tanıtmıştık. Bunları incelemek isterseniz Norton Internet Security 2012 indirWindows 8 için Panda Antivirüs Programı ve Kaspersky Internet Security 2013 gibi konularımızı inceleyebilirsiniz.

Aynı zamnada daha önceden windows 8 uyumlu olan bir codec programı da vermiştik. Eğer onuda incelemek isterseniz Windows 8 Codec Pack konumuza göz atmanızı öneririz.
Bu yazımızda ise yine başka bir codec programı olan K-Lite Codec'in windows 8 işletim sistemi ile uyumlu çalışan versiyonunu veriyoruz. K-Lite Codec Pack ile popüler video ve müzik formatlarını çok rahat bir şekilde sorunsuz olarak çalıştırabilirsiniz. Bu codec sayesinde hemen hemen bütün video formatlarını windows media player veya windows media player classic aracılığı ile oynatabilirsiniz. K-Lite Codec Pack Full sürümünü indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


K-Lite Codec Pack Kurulumu Nasıl Yapılır?
Eğer bilgisayarınıza indirdiğiniz K-Lite Codec Pack'in kurulumunu yapmayı biliyorsanız aşağıdaki adımları sırası ile izleyerek yapabilirsiniz.

Aşama 1: Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak çalıştırdığınzda karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecek. Bu aşamadan sonra bir süre sürekli "Next" butonuna basarak ilerlememiz gerekiyor. Aşama 2'deki pencereye gelene kadar "Next" butonuna basıyoruz.
Aşama 2: Buraya gelince "Next" butonuna tıklamadan önce aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi, benim yaptığım gibi "No thanks..." ile başlayan cümlenin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz. Bu sayede bilgisayarımıza yüklenecek olan reklam yazılımlarını engellemiş olduk. Daha sonra "Next" butonuna tıklıyoruz.
Aşama 3: "Next" butnuna tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere geliyor ve "Install" diyerek kurulumu başlatıyoruz.
Aşama 4: Kurulum bittikten sonra karşımıza aşağıdaki pencere geliyor. Burada "Yes" butonuna tıklıyoruz.
Aşama 5: Son olarak "Finish" butonuna tıklayarak kurulumu tamamlamış oluyoruz.
Bu aşamaları sıra ile uyguladıktan sonra K-Lite Codec Pack bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır. İyi günlerde kullanmanız dileği ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...