27 Nisan 2012 Cuma

2012 Avrupa Kupası Oyunu

Windows 8 işletim sistemi için yapılmış olan Avrupa Kupası 2012 oyunu, Ukrayna ve Polonya'da oynanacak olan 2012 Avrupa Kupası için hazırlanmıştır. Oyundaki kayıtlar için bir facebook hesabı kullanabilirsiniz.

Avrupa Kupası 2012 uygulaması futbol esaslı bir oyundur ve aynı zamanda bu oyun sayesinde 2012 Avrupa Kupası hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Oyunu oynayan kişiler oynanacak maçların sonuçları hakkında tahminlerde bulunup oyun sıralamasında yükselebilirler. Oyunu kazananlar ödüllendirilecektir.
Aşağıda verdiğimiz linkten Windows 8 Avrupa Kupası 2012 uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Bu şekilde bütün maç bilgileri sisteminize yüklenmiş olacak. Bu oyun sayesinde Avrupa Kupası grup maçları, çeyrek final, yarı final ve final bilgilerinin bütün bilgilerini edinmiş olacaksınız.
Oyun içerisinde yer alan zamanlayıcı ise turnuvanın başlama zamanı hakkında size bilgi vermek amacı ile yapılmıştır. Oyuna arkadaşlarınızı davet ederek favori takımlarını desteklemelerini sağlayabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için yazının altındaki linki kullanabilirsiniz.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...