23 Nisan 2012 Pazartesi

Windows 8 Rüya Bahçesi Teması

Temanın orijinal ismi Dream Garden olmakla birlikte windows 8 işletim sisteminde sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz, adeta iç açıcı bir temadır. Tema ile birlikte 18 tane farklı duvar kağıdı yüklenmektedir. Tema ile birlikte gelen bu temaları bulunduğunuz mevsime göre seçerek kullanabilirsiniz.

Eğer doğal güzellikleri, bitkileri ve çiçekleri seviyorsanız, bundan daha güzel bir tema bulmanız biraz zor. Temanın fotoğrafları Rus fotoğraf sanatçısı Christina Manchenko tarafından çekilmiştir. Eğer sizde mükemmel çiçek resimleri ile büyülenmek istiyorsanız hiç beklemeden bu temayı indirmelisiniz. Ayrıca temanın duvar kağıtlarının çözünürlükleri 1920x1200 olarak ayarlanmıştır.



Aşağıdaki linklerden Windows 8 Rüya Bahçesi isimli temamızı indirebilirsiniz. Ayrıca temanın tamamen ücretsiz olduğunu söylemekte fayda var.

Çiçek böcekten ziyade, meyve temalarını seviyorsanız; Windows 8 Taze Meyve Temasi başlıklı konumuza bakmanızı tavsiye ederiz.

2 yorum:

  1. Metro Ekraninin Dili Almanca bunu nasil düzeltebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eightforums.com/tutorials/5853-display-language-change-windows-8-a.html

      eğer ingilizce biliyorsanız buradan yardım alabilirsiniz. Veya bir süre beklerseniz bununla ilgili bir döküman hazırlayabilirim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...