24 Nisan 2012 Salı

Windows 8 Güncelleştirme Nasil Yapilir?

Windows 8 Consumer Preview Mart ayının ilk haftasında çıktığından beri çeşitli güncelleme paketleri yayınladı. Şimdi bunun için önemli güncelleştirmeler olduğunun farkına vardık. Microsoft'un yayınladığı güncellemeler bazı uygulamaların güncellemeleri ve işletim sisteminiz için gerekli olan bazı güvenlik güncellemeleridir.
Bu yazımızda windows 8 işletim sisteminde nasıl güncelleme yapacağınızı anlatacağız. Bunun için aşağıdaki adımları takip edip uygulamanız yeterli olacaktır.

Microsoft zaman zaman bu tarz güncellemeler yayınlamaktadır. Bu güncellemeler içerisinde güvenlik için gerekli güncellemeler olduğundan biran önce yüklemenizi tavsiye ederiz.

Adım 1 : Öncelikle çalıştır penceresine aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi "wuapp" (tırnak işaretleri olmadan) yazıp "OK" butonuna tıklıyoruz. Çalıştır penceresini Windows + R tuşlarına basarak açabilirsiniz. (buna benzer çalıştır komutlarını Windows 8 Calistir Komutlari (112 Tane) yazımızda vermiştik.)

Adım 2 : Daha sonra karşımıza aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir pencere gelmektedir. Bu pencerede sol üst köşede bulunan "Check for updates" yazan yere tıklıyoruz. Bu aşamada bilgisayarınız güncelleştirme gerekip gerekmediğini kontrol edecek ve size yüklemeniz gereken güncelleştirmeleri gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...