18 Nisan 2012 Çarşamba

Windows Mavi Ekran Görüntüsü Degisti

Evet siz hiç yanlış duymadınız ve okumuyorsunuz. Windows'ta artık mavi ekran görüntüsü değişti. Önceki Windows sürümlerinde hepimizi sinirlendiren bilgisayarımızın ekranında çıkan o sinirimizi kaçıran mavi ekrana Windows 8 ile veda ediyoruz.
Windows 8 işletim sisteminde mavi ekran görüntüsü değişti ve artık eski mavi ekran hatası tasarımı Windows 8 ile tarihe karıştı. Mavi ekran hatasında karşımıza aşağıdaki yazılar çıkmaktadır.
:(
your PC ran into a problem that it couldn't
handle, and now it needs to restart.
You can search for the error online: HAL_INITIALIZATION_FAILED
Windows 8 ile gelen yeni mavi ekran hatası tasarımında somurtkan bir yüz ifadesi bizi karşılıyor. Ayrıca bu ifadenin hemen altında yazan mesajda bilgisayarın üstesinden gelinemeyen bir sorun ile karşılaştığı bilgisi bizlere sunuluyor. Ayrıca yeni ekran hatasında etkili bir görünüşü olan tasarımın ortaya konulduğunu söylemekten hiç çekinmiyoruz.

Windows 8 işletim sisteminin tam sürüm ile piyasaya çıkarılmasının ardından yeni mavi ekran hatasının da sisteme eklenmesi bekleniyor. Tabi yeni mavi ekran hatasının hiçbir kullanıcı karşısına çıkmaması dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Yazıyı Gönderen: WebAdamı

1 yorum:

  1. Hoş olmuş, Microsoft, Windows 8 ile müşterilerinin seviyesine inmeyi başardı bence.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...